En fornøyd hest som presterer maksimalt

Som hesteeier ønsker du selvfølgelig at hesten din skal fungere optimalt til sitt formål. Med en veterinær som har spesialkompetanse på hest og godt egnede fasiliteter for utredning og behandling, kan du være trygg på at hesten din alltid får hjelpen den trenger – både forebyggende og ved akutt skade eller sykdom.

Steinkjer Veterinærsenter (9 of 21)

Sterkt tverrfaglig team

Trygg og rask behandling

Oppstallings­plass for hest

Akuttvakt hele døgnet

Steinkjer Veterinærsenter (11 of 21)

Yter ikke hesten din like mye som før?

Kanskje har du lagt merke til at hesten din viser mindre motivasjon, flyt og fremdrift enn tidligere, men at den ellers virker å være ved grei helse? Du som kjenner hesten din best vet også hva som er normalt for den.

Når hesten er i ulage gjelder det å komme raskt til bunns i problemet, slik at du kan få tilbake en velfungerende og tilfreds hest som yter godt.

Vi forstår at hest er en dyr investering i seg selv - uansett bruksområde. For at du skal ha glede og nytte av hesten din så lenge som mulig, er det viktig å finne en veterinær som har den riktige kompetansen – og som kan gi rask utredning og effektiv behandling.

Unike fasiliteter og spesialkompetanse på hest

Ved Steinkjer Veterinærsenter tilbyr vi alt fra vaksiner og tannkonsultasjoner til ulike typer kirurgi. Her har vi unike fasiliteter for hest: I tillegg til operasjonsklinikk med avansert utstyr for en rekke typer ledd- og bløtvevskirurgi, har vi også tredemølle til hest for luftveisutredninger, innendørs mønstringsbane, endoskop - og muligheter for oppstalling. Vi tilbyr også ambulatorisk hestepraksis for ulike skader og behandlinger.

Ved utredning av ukjent problem hos hest gir vi en grundig klinisk vurdering og går nøye til verks for å komme til bunns i problemet. Du får skissert en plan - noe som gir deg god forutsigbarhet som hesteeier. Her har vi også et utstrakt samarbeid med Lars Moen v/Romerike Hesteklinikk – en av landets fremste og mest erfarne hesteveterinærer.

Veterinærer
Autorisert dyrepleier
Assistenter
/7
Døgnåpen vakttelefon
Steinkjer Veterinærsenter (2 of 21)

Få kompetent behandling av ditt dyr

1. Bestill time

Fyll ut skjemaet og fortell oss litt mer om hva vi kan hjelpe deg med og når det passer for deg å komme til oss. Vi tar kontakt med deg med forslag til tidspunkt. 

2. Besøk oss i Hallemvegen 14 på Egge

Her tar vi imot dyret ditt for kontroll, diagnostikk og behandling. Vi oppretter journal for dyret ditt slik at vi alltid er oppdatert på dyrets helsehistorikk ved neste konsultasjon.

3. Sikre best mulig helseoppfølging for ditt dyr

Med en dyrlege som kjenner dyret ditt, og som alltid er tilgjengelig kan du være sikker på at dyret ditt får den beste behandlingen. 

Referanser