Kvalitet og trygghet for hunden din

En frisk hund er en lykkelig hund. Med en dyrlege som kjenner dyret ditt, og som alltid er tilgjengelig kan du være sikker på at din firbeinte venn får den beste behandlingen slik at du slipper unødig bekymring.

Cavalier puppy

Trygg og rask behandling

Sterkt tverrfaglig team

Toppmoderne utstyr

Akuttvakt hele døgnet

pexels-lumn-406014

Trenger hunden din fastlege?

Som dedikert hundeeier er det viktig for deg å få god veiledning og kyndig behandling tilpasset din hund. Ved å sørge for jevnlige kontroller samt rask og riktig hjelp ved skade eller sykdom, kan du ha glede av en frisk og lykkelig hund i mange år fremover.

Hos Steinkjer Veterinærsenter har vi høy faglig kompetanse, toppmoderne fasiliteter - og ikke minst lang erfaring med mange ulike hunderaser. Velger du oss som hundens "fastlege" vil vi bli godt kjent med hunden din og hjelpe deg med å ta de riktige avgjørelsene for å holde din firbeinte venn frisk og rask så lenge som mulig.

Årlig helsesjekk for flere gode og aktive år sammen

Ved å få utført en helsekontroll årlig, kan du være sikker på at alt står bra til med hunden din. Man har med dette også mulighet til å avdekke eventuelle gryende sykdommer og behandle disse på et tidlig stadium. Ved rask og effektiv behandling av slike tilstander kan du dessuten forebygge større veterinærutgifter på sikt.

Når du tar med hunden din til årlig helsesjekk hos oss hjelper vi deg med å holde oversikten. Vi sjekker hele dyret fra snute til haletipp, og dermed kan du være trygg på at du har en frisk og lykkelig hund når vi leverer den tilbake til deg.

Er arbeidshunden din klar for en krevende sesong?

Enten hunden din brukes til jakt eller sauesank: Som arbeidshund stilles det krav til prestasjon og ytelse.  Intensivt sesongarbeid er en hard fysisk påkjenning for hunden. For at formen skal være på topp når det virkelig gjelder, er det viktig å trene den opp i forkant for unngå belastningsskader, strekk eller overtråkk.

Dersom du er usikker på hundens helsetilstand kan det også være lurt å gjennomføre en helsesjekk i god tid før sesongen starter. En slik sjekk gir deg mulighet til å diskutere hundens helse med en veterinær slik at dere sammen kan vurdere om det er behov for videre undersøkelser eller forebyggende tiltak.

Placeholder-bilde. Må erstattes.

Når det virkelig gjelder skal du være trygg på at hunden din får hjelpen den trenger

En god arbeidshund skal som din viktigste lagspiller ute i felten være en god investering. Derfor har du nok lagt ned både mye tid og penger i en hund med gode gener og instinkter, som er trent for å bruke egenskapene sine på riktig måte og som har gode forutsetninger for å prestere optimalt.

Når sesongen starter og hunden din på tross av alle forberedelsene likevel ikke presterer som forventet, forstår vi at dette er et akutt problem som må løses raskt og effektivt. Derfor er vi alltid tilgjengelige og gjør alt vi kan for å utrede årsaken samt igangsette nødvendig behandling slik at hunden raskt kommer seg tilbake på jobb med økt yteevne.

Veterinærer
Autorisert dyrepleier
Assistenter
/7
Døgnåpen vakttelefon
Steinkjer Veterinærsenter (2 of 21)

Få kompetent behandling av ditt dyr

1. Bestill time

Fyll ut skjemaet og fortell oss litt mer om hva vi kan hjelpe deg med og når det passer for deg å komme til oss. Vi tar kontakt med deg med forslag til tidspunkt. 

2. Besøk oss i Hallemvegen 14 på Egge

Her tar vi imot dyret ditt for kontroll, diagnostikk og behandling. Vi oppretter journal for dyret ditt slik at vi alltid er oppdatert på dyrets helsehistorikk ved neste konsultasjon.

3. Sikre best mulig helseoppfølging for ditt dyr

Med en dyrlege som kjenner dyret ditt, og som alltid er tilgjengelig kan du være sikker på at dyret ditt får den beste behandlingen. 

Referanser